Ongeremd 'flex' trio

Met dit zogenoemde Ongeremde Flex... trio, hebben we te maken met mogelijk één van de meest flexibele trio's van Noord-Holland.
Met veel humor en een ongelooflijke interactie met het aanwezige publiek brengt dit Ongeremde trio de lekkerste hits uit de afgelopen 60 jaar popmuziek.

Dit allemaal met akoestische instrumenten waaronder: gitaren, contrabas & basgitaar, accordeon, mandoline, wasbord, mondharmonica's, tin whistles, zingende fluitketel(saxofluit), ukele, bassdrum (ouwe jerrycan) en incidenteel elektrische gitaren & banjo.
Twee van de muzikanten maken gebruik van hun stembanden.

Roept u maar...
U roept en wij spelen. Een soort 'live jukebox', waarbij het aanwezige publiek bepaalt wat er gespeeld gaat worden. Dit Ongeremde Flex trio speelt honderden nummers van onnoemelijk veel bands en artiesten uit het blote hoofd. Geen tekst of muziekboeken er bij, waardoor de interactie met het publiek optimaal blijft. En zoals men van Ongeremd gewend is: de presentatie blijft luchtig en vooral ongedwongen. Natuurlijk zijn ze ook altijd te porren voor de bekende gastoptredens. Het trio is optimaal geschikt voor besloten feesten (o.a. huiskamers, tuinfeesten en barbecues), op terrassen, campings en in de kroegen. Ook voor instellingen waar mensen wonen met een beperking is dit een aanrader. Desgewenst kan er veel Nederlandstalig worden gezongen.

Het trio is versterkt en onversterkt te boeken in 3 vesrchillende settingen:
Een akoestisch trio, zie repertoirelijst, een trio halfakoestisch/half elektrisch en een trio met drummer

>> Naar het repertoire