Nieuws

Ongeremd nieuws

>> 'Ongeremde gasten' gaan de zomer van 2017 in met een zangeres.
>> Ongeremd en 'de nacht van de Nederlandse popmuziek'. Maar liefst 3 themaprojecten.
>> Overzicht foto's 2015....
>> Ongeremde 'promo' optredens op straat....
>> Heeee, wie hebben we daar...
>> Nieuw 'Kliko' drumstel in gebruik genomen...
>> 5-koppige Ongeremde band samen met Erwin Nyhoff op 't podium...
>> Try out optredens nieuwe gitaarduo zeer succesvol
>> We blazen het flex trio in 2014 weer nieuw leven in...
>> Jeroen stopt met het gitaarduo, maar...
>> 2013, wederom een onwijs goed jaar met 10% meer optredens
>> Foto's Ongeremde 'promotie zomertour 2013'. Straat optredens met vele gasten...
>> Mysterieuze verdwijning 'king size tamboerijn' in Sint Nicolaasga opgelost...
>> 'Ongeremde gasten' op zomertour 2013......
>> Nieuwe posters voor gitaarduo.....
>> Contrabassist gaat voor Ukele.....
>> Marc gaat stoppen....
>> 'Ongeremde gasten' op kerstmarkt in Schoorl...
>> Ongeremd blijft het repertoire maar verbreden en uitbreiden...
>> 2012 één na drukste jaar, sinds de start in 1997, voor Ongeremd...
>> Laatste spontane promotie straatoptreden van 2012...
>> Ongeremde gasten groeide in Bergen uit tot 7-koppige band
>> Herinnert u zich deze nog?
>> Ongeremd op straat in Egmond
>> Ongeremd gaat 'buiten spelen'...
>> Het Ongeremde bruiloftssucces...
>> Foto's 15 juli Enkhuizen... Ahhhhh, niet online...
>> 2012 is nu al een Ongeremd goed jaar...
>> Positieve reacties op Ongeremde artikel in het Noord Hollands Dagblad
>> Ongeremd doet 't in 't Portugees
>> Flevo polder ontdekt Ongeremd.
>> Record aantal boekingen in januari 2012.

Februari 2017 - 'Ongeremde gasten' gaan de zomer van 2017 in met een zangeres.

Waar die 'gast optredens' toch niet goed voor zijn. De Ongeremde gasten hadden afgelopen zomer op de braderie in Egmond een ontmoeting met een gast zangeres.
Daarmee was zo'n 'klik', dat werd besloten (in december 2016) in nog eens samen te spelen. Laat ze nu ook nog uit Friesland komen (dat schept meteen een band) en daarnaast speelt ze ook nog accordeon. En de naam issssszzzzzz...... Rixte. We kijken er onwijs naar uit om met haar 'aan de bak te gaan', zelf staat ze ook al te stuiteren hoor.
Op facebook binnenkort meer info. Wel kunnen we alvast verklappen dat we nummers gaan spelen van: Adele, Sheryl Crow, Janis Joplin, e.v.a.

<< terug...

Februari 2016 - Ongeremd en 'de nacht van de Nederlandse popmuziek'. Maar liefst 3 themaprojecten.

In 2016 bestaat de mogelijkheid om Ongeremd als zowel gitaarduo, band of de Ongeremde gasten te boeken voor de onderstaande thema's.

…'de nacht van de Nederpop'…

We spelen dan (Engels- en Nederlandstalige) nummers van Nederlandse bands en artiesten gedurende een avondvullend programma. De meest recente hits van Dotan, Douwe Bob, Nielson, Kensington, Anouk, Blof en Racoon staan op de setlijst.

80- en 90- er jaren krakers van VOF de Kunst, Goede Doel, Toontje Lager, Doe Maar, Herman Bood, Acda & de Munnik, Rowen Heze en Skik passeren ook de revue.

Maar natuurlijk ook de echte ' gouwe ouwe' ontbreken niet op deze avond. Nummers van Shocking Blue, Golden Earring(s), Cats, Bots, George Baker, Peter Koelewijn, Boudewijn de Groot, Braninbox, Sandy Coast, e.v.a.

…'on the double'… vanaf september 2016

Hier worden nummers gespeeld die minimaal twee keer in de top 40 hebben gestaan. Denk aan Venus van Shocking Blue/Bananarama, of Proud Mary van CCR/Tina Turner. Ook zijn het nummers als Another 45 miles van de Golden Earring, die van de Earring zelf 2 maal in de top 40 stond. Ook zijn er nummers die een grote hit zijn geweest zoals Fire van de Pointer Sisters, door Bruce Springsteen geschreven en door hem live uitgevoerd. Of Rockin in a free world van Neil Young, live gebracht (ook samen met Neil Young) door Pearl Jam.

…'Back to the 60's & 70's'…

Bij onze optredens staan we elke keer weer versteld van het aantal verzoekjes van jongelui, die vragen naar muziek uit de zestiger en zeventiger jaren. Uiteraard Beatles en Stones, maar ook Johny Cash, Simon & Garfunkel, Kinks, enz. Deze klassiekers blijven ongekend populair gezien de hoge noteringen in de top 2000. Reden genoeg voor een thema-avond, al of niet in passende 'sixties outfit'.

Uiteraard spelen gitaarduo, trio, band en de Ongeremde gasten hun gangbare nummers tijdens optredens op bruiloften, evenementen en in kroegen.

Een combinatie uit het repertoire van de bovengenoemde thema's en de laatste hits zorgen dan natuurlijk weer voor 'dikke pret'.

<< terug...

Januari 2016 - Overzicht foto's 2015....

Omwille van de privacy, tot onze spijt, wat minder foto's (van publiek) op de Ongeremde website. Hierbij enkele foto's van het eerste half jaar. Inclusief de 'promo' optredens op de Braderie in Egmond a.zee en kunstmarkt in Bergen (centrum). Daarnaast van de te gekke (straat) optredens in Harderwijk, Castricum en Groet. Ook het foto momentje met Frans Bauer (wat een onwijs gezellige kerel), we stonden samen op minirock, mag natuurlijk niet ontbreken.

Overig Ongeremd nieuws

<< terug...

11 augustus 2014 - Ongeremde 'promo' optredens op straat....

Evenals vorig jaar deden de 'gasten' van Ongeremd weer een aantal promotieoptredens op straat in Egmond en Bergen. Het volk op straat was weer zeer dans- en zanglustig. Zie de foto's. Zelfs met regen speelden ze, in de vrachtwagen van buurman de groenteboer, gewoon door.

<< terug...

8 april 2014 - Heeee, wie hebben we daar...

Zomaar een zaterdagmiddag effe een bakkie koffie halen bij Marc in de Middenbeemster. We hadden nooit kunnen 'bevroeden' dat het zou eindigen voor de ingang van de plaatselijke supermarkt waar we een uurtje speelden op straat. De reacties van het winkelende volk waren overweldigend. Ook die wisten niet wat hun overkwam. De voetbal jeugd had een top middag, evenals deze twee 'Ongeremde' gasten.

<< terug...

31 maart 2014 - Nieuw 'Kliko' drumstel in gebruik genomen...

Daar is tie dan...... Een compleet drumstel voor Ongeremd. Naar eigen ontwerp. Deze 'drumunit' zullen we gaan gebruiken bij de elektrische optredens op bruiloften en in de kroeg. Incidenteel bij het gitaarduo en trio, bij de band is 'ie' continu in gebruik. De sound is geweldig. Voor de 'Ongeremde gasten' blijft het rollator drumstel natuurlijk gewoon in gebruik.

<< terug...

25 maart 2014 - 5-koppige Ongeremde band samen met Erwin Nyhoff op 't podium...

Een uniek optreden, in een speciale samenstelling, van de Ongeremde band vond plaats op zaterdag 22 maart op een besloten feest. Ook Erwin Nyhoff trad daar op en natuurlijk werden er een aantal nummers samen gespeeld met Erwin. Daarnaast nog een uniek, voor het eerst in de geschiedenis, gastoptreden van de 3 'Ongeremde' zonen, met pa, Jean Paul en andere bandleden. Een optreden die menigeen nog lang zal heugen.........

>> naar de video's...

<< terug...

30 december 2013 - Try out optredens nieuwe gitaarduo zeer succesvol

Eind november vond het eerste try out optreden van het kersverse gitaarduo, met Rob, plaats in Wormerveer en een week later in Groet. Beide optredens waren vooral zeer gezellig en zeer geslaagd. Natuurlijk maakten beide gebruik van de akoestische gitaren, maar ook de contrabas en elektrische gitaren werden geïntroduceerd bij het gitaarduo. Een erg goede sound was het resultaat en de enthousiaste reacties waren een grote stimulans en stemmen ons zeer hoopvol. We kijken uit naar de volgende optredens op kerst en oudejaarsdag.

<< terug...

30 december 2013 - We blazen het flex trio in 2014 weer nieuw leven in...

Met het aantreden van Eugène Lagerwey maken we in 2014 weer een doorstart met het Ongeremde flex trio. De 'klat' zat er een beetje in, maar Rob en Ger gaan er samen met Eugene een waar spektakel van maken en de verwachtingen zijn zeer hoog gespannen.
De eerste try out opredens verwachten we in maart.

<< terug...

30 december 2013 - Jeroen stopt met het gitaarduo, maar...

dat is nog niet alles...
Eind augustus kondigde Jeroen aan te gaan stoppen met het gitaarduo na 8 jaar. Pfffff...
Da's slecht nieuws, maar er is ook goed nieuws want Rob, de gitarist van de 'Ongeremde gasten' gaat het overnemen. En dat is niet het enige. Mariam de accordeoniste van de 'gasten' is weer terug naar Spanje. Haar plaats op de accordeon zal worden ingenomen door Perry Ligthart. Om het verhaal maar compleet te maken stopt de band ook in huidige samenstelling.
Het laatste optreden is in juni 2014. De band blijft in een andere vorm bestaan, maar meer in afgeslankte vorm, o.a. met minidrumstel en fifty-fifty elektrisch-akoestisch.
Jeroen, heel veel succes met je nieuwe muzikale activiteiten. Hij speelt ieder geval nog in september 2014 op de kermis in St. Nicolaasga.

<< terug...

30 december 2013 - 2013, wederom een onwijs goed jaar met 10% meer optredens

We dachten dat 2012 een topjaar was, het één na drukste jaar sinds de start van het gitaarduo in 1997. In het begin van 2013, maar zelfs ook nog in september van 2013, leek het op een daling van de boekingen aan te stevenen. Toch trok het aan het einde van 2013 nog behoorlijk bij en is het totaal aantal optredens met maar liefst 10% gestegen t.o.v. 2012.

<< terug...

16 september 2013 - Foto's Ongeremde 'promotie zomertour 2013'. Straat optredens met vele gasten...

Ongeremd heeft een waanzinnig zomerseizoen (2013) achter de rug met vele straat optredens in zeer wisselende bezettingen.

Bij veel van die straat optredens, de z.g. promotietour, werden gastmuzikanten mee gevraagd. Op de foto's zien jullie o.a. Jeffrey op accordeon, Janpaul op viool en mandoline, Peter op gitaar en mandoline, Walter mandoline en Erna die zong.

Daarnaast heel veel spontane gastoptredens van passerend publiek, waaronder Tina 'Alkmaar', onze rock & rollende Elvis in Egmond, Maar liefst 3 zingende marktkooplui, afzonderlijk van elkaar, (dames) in Bergen en nog vele meer.

Helaas heeft niet iedereen de geschoten plaatjes door gemaild, maar toch zitten er enkele leuke exemplaren bij.

Mogelijk volgen er ook volgend jaar weer een aantal van deze 'promo' optredens.

Wij van Ongeremd kijken er nu al weer naar uit.

Zie de karikatuur van Frank Smit (Bergen) met van links naar rechts: Mariam, David, Rob en Ger. Op zijn verzoek speelden ze als dank voor hem 'the house of the rising sun', immers die gasten spelen toch (bijna) alles. U roept en wij spelen was ook dit jaar weer het motto van de straat optredens. Samen met het aanwezige volk maken wij er een leuk feest van, wat ook deze zomer weer bleek.

<< terug...

7 september 2013 - Mysterieuze verdwijning 'king size tamboerijn' in Sint Nicolaasga opgelost...

De raadselachtige verdwijning van de Ongeremde 'king size' tamboerijn op de kermis in Sint Nicolaasga, zo'n slordige acht jaar geleden, is opgelost. Bij aankomst in Sint Nicolaasga, voor het jaarlijkse optreden op de kermis, werden we al ingeseind door één van de mannen van duo Wijdbeens, tja wie kent ze niet he....
Waren dat niet die gasten waar we in het voorprogramma stonden, of was het nou andersom??? Afijn, ook via andere kanalen werden deze geruchten bevestigd. En ja hoor, halverwege de avond werden we door Lambert meegetroond naar binnen en daar stond ie dan pontificaal voor ons neus, de eerste en enige echte Ongeremde Tamboerijn.

We gaan even terug in de tijd.......
Zo'n jaar of acht geleden speelde het gitaarduo op de St. Nykster Merke. Een jaarlijks terugkerend spektakel. Na afloop van het wederom geslaagde optreden was opeens de zeer gewaardeerde 'king size tamboerijn' verdwenen. In Friesland noemt men dit een 'Kuttepiel' maar deze is echt anders hoor. Hevig speurwerk volgde, maar het leverde niet het gewenste resultaat. Het ding bleef spoorloos. Elk jaar als het Ongeremde gitaarduo in St. Nic. speelde, kwam de tamboerijn weer ter sprake en we merkten dat het bleef leven bij het ons zo geliefde Friese publiek. Er werden zelfs verontschuldigingen gemaakt door mensen die de tamboerijn hadden 'beroerd' en die ons garandeerden dat zij hem beslist niet hadden meegenomen. Wij geloven helemaal in de oprechtheid van de Friezen, dus voor ons was dit niet eens aan de orde.
Inmiddels, door noeste arbeid, was er weer een nieuwe tamboerijn, die we overigens bijna niet meer gebruiken. Maar de enige echte was toch 'die ouwe'. Tja, wat is er gebeurd na die verdwijning?
Wij hebben begrepen dat iemand 'm zag staan, die hem had mee genomen. Vervolgens is die in de schuur beland en... deze heeft daar zo'n acht jaar gestaan. Totdat iemand daar toevallig in die schuur was en de tamboerijn herkende. Degene die hem in zijn 'onschuld' heeft meegenomen was inmiddels al zo'n jaar of vijf geleden overleden en zo kwam de tamboerijn weer 'boven water'.

Tja.... Wat moeten wij nou met twee van die dingen? Duszzzzzz..... Ongeremd heeft besloten om deze Tamboerijn aan Lambert van café de Gaast te schenken. Het is hem van harte gegund, gewoon omdat Lambert een gouwe kerel is, waar we al bijna zo'n 15 jaar spelen. Hopelijk geeft hij 'm een eervol plekje in zijn gezellige café. Wie weet haalt hij hem dan nog 's stiekempjes van de wand om er een liedje op te spelen. Of laat ie dat misschien wel liever aan anderen over op een stemmige avond in café de Gaast.

<< terug...

4 mei 2013 - 'Ongeremde gasten' op zomertour 2013......

Als 5- koppige band gaan de 'Ongeremde gasten' deze zomer op tour van 1 mei tot 1 oktober. De aftrap van deze tour is op zondag 5 mei in café Charlies in Hoorn. Ook zijn ze nu al geboekt in: Schoorl en Nieuwe Niedorp. Hou voor meer data de agenda in de gaten.
Natuurlijk nemen ze het mooie weer mee en je zult ze vooral tegen komen op straat, winkelcentra, markten en de terrassen. Deze vrolijke en vooral gezellige 'gasten' hopen jullie dan ook deze zomer ergens tegen het lijf te lopen.

<< terug...

4 mei 2013 - Nieuwe posters voor gitaarduo.....

Het Ongeremde gitaarduo heeft nieuwe posters. Na 3 jaar hebben de oudjes hun dienst ruimschoots bewezen en is het tijd voor een nieuwe look. Degelijke A 3 tjes in de overbekende Ongeremde kleuren. Makkelijk met 2 vormgevers binnen de gelederen die dit klusje zo even klaren.
Ze zien er ieder geval gezellig uit. Mocht je ze willen downloaden, dat kan door te klikken in het menu op: horen & zien, dan kom je ze vanzelf tegen. Of klik hier.

<< terug...

4 mei 2013 - Contrabassist gaat voor Ukele.....

David, de bassist en tevens bespeler (samen met Rob) van de contrabas is nu gevallen voor het kleinste instrument binnen Ongeremd, de ukele. Hij 'hopt' dus van grootste naar kleinste instrument. Voorlopig maakt hij hier alleen gebruik van bij de 'Ongeremde gasten'. Rob neemt dan eventjes zijn plaats in op de contrabas. Wie weet introduceren we de ukele binnenkort ook in de band.

<< terug...

4 mei 2013 - Marc gaat stoppen....

Na ruim 15 jaar trouwe dienst, weliswaar met wat onderbrekingen, gaat Marc stoppen met de Ongeremde optredens. Voor een enkel invalklusje is hij nog wel te porren. Het is lastig voor hem om zijn drukke werkzaamheden en andere bezigheden te combineren met Ongeremd.
Marc heeft nog enkele optredens staan en speelt zijn laatste optreden op 7 augustus in Friesland.
Momenteel is dus alleen het duo met Jeroen te boeken. Ook doet Jeroen nu de trio optredens.

<< terug...

23 december 2012 - 'Ongeremde gasten' op kerstmarkt in Schoorl...

Op zondag 23 december speelden 4 Ongeremde gasten op de kerstmarkt in Schoorl het laatste optreden van dit jaar.
Het publiek had wel zin in een verzetje, gezien de blije en lachende gezichten van zowel shoppend volk als marktkraamhouders. Er werd uit volle borst meegezongen.
Zelfs de Spaans- en Franstalige nummers konden rekenen op een positieve bijval van de aanwezigen. Dit keer was Mariam, onze Spaanse gaste, ook weer van de partij.
Door het lekkere zachte weer, zonder een spetter regen, stond het zweet op onze ruggen. Tja we stonden immers in onze 'winterverpakking' te spelen.

<< terug...

13 november 2012 - Ongeremd blijft het repertoire maar verbreden en uitbreiden...

Zowel het gitaarduo als de band blijven wekelijks bezig om de speellijsten uit te breiden.
Neem maar eens een kijkje bij het repertoire en je zult versteld staan. De lijsten zijn sinds kort weer aangepast en... natuurlijk blijven ze die verzoekjes spelen die jullie roepen.
Suggesties... Plaats een berichtje in het gastenboek en wie weet spelen we 'm de volgende keer in jouw kroeg.

<< terug...

13 november 2012 - 2012 één na drukste jaar, sinds de start in 1997, voor Ongeremd...

Met een knallende start in januari dit jaar, maar liefst 11 boekingen in één maand tijd, is 2012 het een na drukste jaar voor Ongeremd sinds de start (oktober - november) in 1997.
Best wel trots zijn we met het behaalde resultaat en helemaal in een tijd dat het wat minder gaat met de horeca en muziek. We gaan er ook de komende jaren weer voluit tegenaan.

<< terug...

31 augustus 2012 - Laatste spontane promotie straatoptreden van 2012...

Dit was waarschijnlijk het laatste spontane promotie straatoptreden van de Ongeremde gasten. Het is ons heel goed bevallen en er zal zeker een vervolg op komen.

Dankzij de goeie zorg van de Vissuper, Willem, Yvonne en de jongens en natuurlijk 'de schoenenboer' maar vooral het dankbare langssloffende publiek hebben wij een paar top avonden gehad in Egmond en Bergen.

<< terug...

23 augustus 2012 - Ongeremde gasten groeide in Bergen uit tot 7-koppige band

In het kader van de spontane promotie optredens speelden de Ongeremde gasten op de kunstmarkt in Bergen. De reacties van het toeristische kunstminnende publiek is hier met geen pen te beschrijven en de visite kaartjes vlogen dan ook de koffer uit (en het geld er in).

Gestart met zijn vijven groeiden we uit tot een 7- koppige band inclusief zangeres. Erna en Walter bedankt voor jullie bijdrage. De dame met de 'fladderende bandjes' heeft in bed waarschijnlijk nog lang liggen na te genieten. Ik heb een pracht foto dus als u reageert mail ik 'm door. Ook de kinderliedjes deden het weer erg goed,vooral bij de ouderen ha ha ha.

<< terug...

22 augustus 2012 - Herinnert u zich deze nog?

Het moest er weer eens van komen. 15 jaar na het laatste optreden van Bert... en de Rest, stonden deze 2 'Ongeremde gasten' op de braderie in Egmond aan Zee. Beiden maakten deel uit van Noord Hollands leuktste pret pop band uit de negentiger jaren.

Beide heren waren duidelijk al in kennelijke staat van opwinding en het aanwezige publiek ook. Veel foto's, lovende reacties (hoe is het mogelijk na 15 jaar ja ja...) en zelfs een aantal aanvragen voor optredens is iets waar ze zelf ook versteld van stonden. dat smaakt naar meer.

<< terug...

2 augustus 2012 - Ongeremd op straat in Egmond

Mooi weer kriebels geven bij muzikanten heel vaak een gevoel om op straat te gaan spelen. Rob, John en Ger gaven hieraan dan ook direct gehoor, alhoewel we gestoord werden door een klein buitje. Dat was een mooie break voor de maaltijd. We hebben een top avond gehad met veel lol.

De plaatselijke schoenenzaak en de viswinkel bedankt voor jullie support (koffie en bier). Ook alle passanten/sponsors bedankt voor jullie spontane bijdrage en met name Erna voor je vocale bijdrage (voor je repetitie met Wetpaint). Natuurlijk speciaal de dames uit Nijkerk voor hun geestelijke ondersteuning, of juist niet.... en wie weet komt het er nog een keertje van in Egmond dit braderie seizoen.

<< terug...

22 juli 2012 - Ongeremd gaat 'buiten spelen'...

Er is niets lekkerder dan met mooi weer buiten te spelen. Dit jaar in Sloten, Terherne, Akersloot, Oude Mirdum en natuurlijk de kermis in Sint Nicolaasga. De kans is zelfs heel groot dat je Ongeremd, natuurlijk wel met mooi weer, gaat tegenkomen op de braderie van Egmond aan Zee en de kunstmarkt in Bergen. Het gaat om een vrijblijvend gebeuren met bijna alle muzikanten van het Ongeremde muziekcollectief. Het kan zijn dat er twee man staat, maar het is ook heel goed mogelijk dat je ze met zijn zessen tegen komt. Ook is de kans groot dat er nog wat extra gasten mee spelen.

<< terug...

22 juli 2012 - Het Ongeremde bruiloftssucces...

9 van de 10 optredens die zowel duo als band spelen wordt er gestart met een akoestische setje. We gaan dan langs de tafeltjes bij het aanwezige publiek,waarbij men de mogelijkheid heeft om met ons mee te zingen, Dit gebeurd, tot onze grote verbazing overigens, heel vaak en meestal zeer luidruchtig. De stemming voor het feest is dan ook meteen gezet. Het is zelfs zo succesvol dat we deze succesformule ook steeds vaker toepassen in de horeca.

<< terug...

22 juli 2012 - Foto's 15 juli Enkhuizen... Ahhhhh, niet online...

Door omstandigheden zijn de foto's van de band in de Lange Jan in Enkhuizen niet on line.
Simpelweg omdat we geen foto's hebben genomen. We speelden zo lekker en dus geen tijd.
Jammer, het was niet heel druk maar wel een onwijs gezellig optreden met vreselijke leuke mensen en een te gekke sfeer. Ook dit keer weer wat luitjes die een gastoptreden verzorgden. Miranda met 'flipper' bedankt voor jullie bijdrage.
Heb je nog de groeten gedaan aan Wilma???

<< terug...

22 juli 2012 - 2012 is nu al een Ongeremd goed jaar...

Op eind juni stond de teller voor het aantal optredens, voor zowel band als duo, al even hoog als het hele jaar 2011. En dat terwijl we nog een begin moeten gaan maken met het boeken voor het nieuwe muziekseizoen 2011-2012, met name oktober, november en december.
Het was wel al een beetje te verwachten, gezien het record aantal boekingen in januari.
Kijk maar eens in de agenda of we binnenkort bij je in de buurt spelen.

<< terug...

29 februari 2012 - Positieve reacties op Ongeremde artikel in het Noord Hollands Dagblad

De reacties kwamen uit alle hoeken en gaten. Blij verrast waren alle Ongeremde muzikanten bij het lezen van een pagina groot artikel in de bijlage VRIJ van het NHD van zaterdag 25 februari j.l. Met maar liefst 2 foto's er bij schreef journalist Ton de Lange een smeuiig en lijvig stuk over het wel en wee rond Ongeremd.

Heb je het artikel gemist, klik dan hier voor het artikel bij NHD online of klik hier voor het volledige artikel.

<< terug...

29 februari 2012 - Ongeremd doet 't in 't Portugees

En wel met de nummer één hit, al 9 weken trouwens, van Michel Telo 'Ai si eu tu pego'. is toegevoegd aan het toch al flitsende repertoire van het duo. Jeroen heeft zijn reistijd (woon werkverkeer) in de trein optimaal benut om de tekst er in te stampen. Zijn Portugese tongval is beslist de moeite van het beluisteren waard. Neem daarbij het virtuoze accordeonspel (nou ja, zo ken ie wel weer) van Ger met die waanzinnige tweede stem er bij en je snapt 't al..... kat in 't bakkie.

<< terug...

28 januari 2012 - Flevo polder ontdekt Ongeremd.

Na een zeer spraakmakend optreden van het gitaarduo, op een bruiloft in september in 2011 heeft de polder Ongeremd 'omarmd'.
Januari deed het gitaarduo het gezelligste cafe van Emmeloord aan, hetgeen resulteerde in een knal avond. Zie reactie Gertje in gastenboek.
De band werd vervolgens, de dag er voor gevraagd voor een optreden, op aanraden van de eigenaar van een toonaangevend partycentrum aldaar. Een knalfeest, die iedereen nog lang zal heugen was het resultaat. Gevolg is dat de band binnenkort op een aantal besloten feesten speelt in de polder. De zaalhouder in Espel was zo onder de indruk, dat hij iedereen in de polder wil laten kennismaken met Ongeremd. Hij kan het weten want hij was er bij. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd in maart. Zie promotiemateriaal.

<< terug...

28 januari 2012 - Record aantal boekingen in januari 2012.

2012 kan voor Ongeremd nu al niet meer stuk. In de maand januari werd zowel duo als band maar liefst 10 keer geboekt voor een optreden en werden er 3 opties geplaatst. Een horeca ondernemer in Sneek merkte op dat het nu toch wel erg snel ging met de agenda en zette zijn plannen om in een concrete boeking. Natuurlijk zie je Ongeremd ook dit jaar weer op de gezelligste kermissen van Noord Holland.

<< terug...